Door hoopvol de toekomst te bekijken, uit elk sprankelende positiviteit kracht te putten om kleine stapjes vooruit te zetten en vooral niet opgeven. 2020 was een jaar waarbij we de hel van 2019 deels achter ons konden plaatsen. Niemand in deze wereld had het bestaan van 2020 op deze manier kunnen indenken. Het leek fictie ten top, alleen de meest fantasierijke films schreven zulke scenario’s.

Het mooiste en het grootste lichtpunt tegen kanker. Wat een uniek en bewonderingswaardig initiatief. Zoveel pakkende en herkenbare getuigenissen. Maar wat als een paal boven water staat is dat mijn grootste lichtpunt uitgaat naar Luka. De afgelopen 2 maanden waren misschien wel de meest zware dagen uit haar leven.

Al een geruime tijd de weg naar het schrijven verloren, maar vandaag een pakketje energie gevonden dat ik met jullie samen graag wil uitpakken.

 

Als ik nu terugblik naar exact een jaar geleden, ben ik blij dat we nu het schooljaar op een andere manier konden starten. Het is weer even geleden dat we mekaar nog via de blog ontmoet hebben. De afgelopen twee maanden omschrijf ik als een periode van genieten met ups-and-downs.

Enkele weken geleden zou ik nooit gedacht hebben dat we als gezin op 1 september alle vijf fulltime aan de slag zouden gaan.

 

 

15 april 2020

Op deze vooravond van je verjaardag neem ik een emotionele terugblik van exact 16 jaar geleden. Vol zenuwen en spanning kon ik nog niet vatten welk wonder er in mijn leven ging verschijnen. En daar was je dan, geboren op 16 april 2004. Mijn klein prinsesje met haar glanzend witte haartjes van zijde. Vanaf seconde 1 was er onvoorwaardelijke liefde voor jou. Nooit wil ik dit kwijt.