Afbeeldingsresultaat voor 8000 euro

Ik sluit mijn ogen en geniet nog intens na van de voorbije weken. Zo betekenisvol en gevuld met heel veel liefde om ons heen.

Iedereen die dit leest wensen we vol oprechtheid de allerwarmste wens voor het nieuwe jaar 2020 toe.

Met een goede gezondheid voorop volgt het gevoel van gelukkig zijn, in tweede positie van het verlanglijstje beste voornemens. De mix van deze twee onmisbare ingrediënten brengt je tot de belangrijke mensen om je heen die er zijn in mooie en zware momenten. Dit hebben we de afgelopen maanden tot in onze kleinste vezel van ons lichaam mogen ervaren.

Dit alles samen resulteerde in het meest kostbare kerstcadeau van het jaar. Luka die haar strijd tegen de kanker heeft aangegaan en overwonnen met een ongelooflijke kracht.

Maar ons verhaal heeft ons ook gebracht tot op het punt waar we nu beland zijn. Doorheen de strijd hebben we de energie gevonden om Luka en Run for Luka op te richten.

Wat klein ontstond, is tot iets groots gegroeid. Vanaf dag 1 werd er spontaan centjes gestort op de bovengenoemde rekening. Elke bedrag werd vol verbazing en met grootste dank ontvangen.

Spontaan werden er acties rondom ons opgericht. De zussen van Luka verzamelden 51 kg rosse centjes. Een klasgenootje van Lios verkocht uit vrije wil met zijn mama meer dan 100 steunkaarten. Vrienden die hun postzegels voor de kerstkaartjes inruilden voor een bedrag voor Run for Luka. Ook op de werkvloer bij Bram werd er veel lekkers verkocht voor ons Luka en haar goed doel, wat resulteerde in een warm bedrag. De kaarsenhouders, verkocht door een nonkel en tante van Luka vlogen de deur uit.

Maar niet alleen dat….alle steun- en inkomkaarten voor het onvergetelijk optreden werden een schitterend succes. Sponsering voor de lekkere cocktails en hapjes voor die 13 december, de gratis locatie Willem Tell, de optredens met al hun benodigdheden uit vrije wil. Al de extra paar helpende handen. Al de steun van woorden tot babbels tot knuffels…En dan de warmathon van 21 december waar je het uitgebreid verslag kan lezen op de site Run for Luka.

En nog zoveel meer……

En de rekening voor Run for Luka bleef en blijft  groeien.             

 

Dit alles bracht ons op 23 december tot het WAUWbedrag van 8000 euro!!!

WAUW

ZO DANKBAAR

ZO UNIEK

ZO EMOTIONEEL

 

Dit allemaal voor Vriendtjes tegen kanker. We zijn ervan overtuigd dat deze centen nuttig besteed zullen worden, met als doel de strijd tegen eierstokkanker aangaan.

 

Maar de Run for Luka is geen afgesloten hoofdstuk. Ondertussen staat er al terug een mooi bedrag op de rekening en hebben we in 2020 nog 2 optredens voor ons goed doel geveild.

We kijken nu al uit om eind 2020 terug een mooi bedrag te verzamelen voor Luka en haar goed doel.

Want Luka is ons grote doel, haar gezondheid is van grootste belang. De afgelopen weken hebben haar, en ook ons, doen stralen van geluk. Net terug van een ontspannende en nooit te vergeten vierdaagse te Vaumas. Stilaan neemt de energie bij Luka toe, zo ook haar blonde haren beginnen terug te groeien.

Volgende week gaat ze deeltijds starten met school en gaan we nog met de regelmaat van de klok naar Leuven op onderzoek.

De angst zit nog wel in ieder van ons lijf. Regelmatig stroomt er nog een traan van verdriet en is er het gemis van de veiligheid afdeling Leuven. Maar onze neuzen staan richting positiviteit en alleen maar goeds voor 2020.

Dankjulliewel allemaal, schitterende mensen om ons heen.

 

 

Pin It